Silkeborg Ny Teater


Kære publikum

Sikke en tid vi har været igennem.

Vi har ophobet en masse spilleglæde, som vi trænger til at komme af med. Det ser vi frem til sker i den kommende sæson.

”Jamen hvorfor spiller I ikke bare det, der var planlagt til sæsonen 2020-21?” Det ville da også have været en fordel, når nu kulisserne var bygget, og arbejdet med stykkerne var nået så langt. Men f.eks. revyen kunne ikke bare genopføres, for så ville indholdet miste aktualitet.

På alle stykker skulle et væld af kalendere passe sammen på ny. Det gav hurtigt problemer, for teatrets medlemmer er jo entusiastiske amatører, når det gælder teater, men deres private kalendere rummer i forvejen deres professionelle arbejde, familie og andre interesser. Derfor valgte vi at starte forfra.
Vi trænger til at fejre frigørelsen fra de mørke skyer, som har ligget over hele verden under coronaen, så vi har valgt et par rigtig morsomme skuespil til sæsonen.

Kære publikum vi håber, at vores første sæsonpremiere ”Min fraskilte enke” i oktober 2021 falder i jeres smag. Fransk, frisk, forførende og finurlig historie, som vi ikke tidligere har præsenteret jer for.

Ganske ubeskedent tager vi igen i år imod en ny revy fra Kent Knudsen og Morten Sørensen. Vi er stolte af den lange tradition, vi har med at kunne præsentere en ny revy hvert år i Silkeborg. Som sædvanlig er der drejninger af hændelser og tendenser fra året, der gik – så vær hurtig til at bestille billetter til ”COm nu VIDere”.

En af de mest populære danske tv-serier gennem tiderne er ”Badehotellet”. Den ene af forfatterne, Stig Thorsboe, har været med til at forfatte vores forårsstykke ”Panik i familien”. Derfor har vi store forhåbninger om, at også dette stykke vil være noget for vores publikum.

Sæsonens sidste premiere er helliget de yngste kræfter. Sprudlende af energi har de unge altid gjort noget godt for helheden. Vi er klar over, at vi har vist stykket tidligere, men vores unge publikum skiftes jo ud fra et årti til det næste – ligesom de unge skuespillere. Derfor har ”Otto er et næsehorn” stadig nyhedsværdi for alle.

Kom frisk til genåbningen og nye teateroplevelser i det fantastiske, naturskønne område hos os – nu også bevogtet af skovtrolden, Storm.

På foreningens vegne

Jørn Iversen
formand